HÍREK

Marklund nyert Nyirádon – Kárai volt a legjobb magyar

Az EURO RX1-ben Anton Marklund nyert a magyar Eb futamon, míg az EURO RX3-ban Kobe Pauwels lett az első. Kárai Tamás nyolcadik helyével a legjobb magyar volt az EURO RX1-ben, az EURO RX3-ban Szíjj Zsolt hatodik lett.

Gratulálunk minden versenyzőnek és köszönjük a szurkolóknak a részvételt!

Szerezd be jegyed az EB-re!

Közel 10 év után ismét Magyarországra érkezik a Rallycross Európa Bajnokság! 🎉🚘 2022.05.21-22-én a Nyirád Racing Center rendezi a Rallycross EB Euro RX1 & Euro RX3 nyitó futamait, ahol a Supercar és S1600-as kategóriák legprofibb autóversenyzői csapnak össze!💪 Magyarország, és így a Nyirád Racing Center újra a Rallycross Európa Bajnokság meghatározó állomása lesz!🌍 A versenyzők hamarosan leadják nevezésüket, a jegyek értékesítése azonban már megkezdődött

Nyirádra jön a Rallycross EB!

2022-ben ismét EB-t rendez a Nyirád Racing Center! Hatalmas öröm számunkra, hogy jelentős kihagyás után a nagymúltú nyirádi rallycross pályai megint beletartozik a FIA Euro RX futamsorozatába! Hamarosan számos nemzetközi versenyzővel telik meg a “Vörös Katlan!” A FIA Euro RX nyirádi futamai 2022.05.21-22-én kerülnek megrendezésre versenypályánkon. A további információkat hamarosan szolgáltatjuk az EB-vel kapcsolatban! Az azonban biztos, hogy hatalmas izgalomban lesz része mind a versenyzőknek, mind a nézőknek! Március elején megkezdődik a jegyértékesítés is. Érdemes figyelni Facebook oldalunkat a legfrisebb információkért!

nyirad_rx_2022

Megújult a Nyirád Racing Pub!

A Nyirád Racing Center felejthetetlenül izgalmas napjai csak úgy mehetnek igazán gördülékenyen, ha biztosítva van a megfelelő utánpótlás! Épp ezért, büfénk megújult étel és itallappal várja vendégeit a legtöbb eseményünkön! A Nyirád Racing Pub kínálatát megnézheted a büfő saját Facebook oldalán!

IMG_9050

Érkezik a Bajnokok Tornája!

A Keviép Vörös Katlan Bajnokok Tornája az A-HÍD kupáért eseményünkkel kezdjük meg a 2022.évet, március 13-án. Várjuk amatőr és licencszel rendelkező versenyzők nevezését és persze a családtagokat, szurkolókat, nézőket. A szinkronpályás nyomvonalnak köszönhetően igazán izgalmas csatáknak örülhetünk majd. Felváltva állnak rajthoz az amatőrök és a licencszel rendelkezők 3 futamban március 13-án. Lesznek itt rallysok és rallycrossosok, autocross szöcskék és nagy visszatérők is. Sokan érdeklődtetek az élményautózás után. Természetesen ezt az elemet is megtartjuk.

IMG_0519-32